viernes, 20 de abril de 2018

diari

Avuí hem aprés a cóm fer una webquest, primer ens han fet una xicoteta explicació teòrica de com fer-ho i després hem fet una webquest d'eixemple amb una ferramente de google, que es aquesta.  Llavors, hem de fer una Webquest grupal d'una temàtica que vullguem, la farem en unes quantes sessions.

miércoles, 18 de abril de 2018

diari

Avui hem treballat amb la pàgina web Symbaloo, hem fet una pàgina per als estudiants de la nostra classe ficant-li links a pàgines que siguen útils per a ells. A més hem pujat la imatge a un drive, l'hem descarregada en format PDF i l'hem pujat a l'aula virtual.

viernes, 13 de abril de 2018

diari

Avuí hem treballat amb TinEye Labs una pàgina molt útil si vols fer un collage, es a dir, aquesta pàgina servix per a trobar imatges que tenen relació entre aquestes tant en el color com el objecte que es troba dins d'aquesta. Desprès hem utilitzat Google calendar i hem fet un calendari el qual l'hem afegit al vlog. L'hem ficat dos avisos per al dia 16 i 20 d'Abril.Per últim hem vist unes configuracions que hi ha a Google com "filetype:(format que vull trobar)", "definició:(paraula que vull trobar)", "site:(per a trobar un terme en una pàgina concreta)".

TinEye Labs



SCREENSHOT TinEye Labs: flowers.
 

miércoles, 11 de abril de 2018

diari

Avuí hem fet una enquesta a Google forms, hem ficat quatre posibles respostes i dins d'aquestes hi ha dos respostes correctes, desprès hem fet un altre qüestionari de deu preguntes amb quatre posibles respostes en cada una d'aquestes, també l'hem ficat imatges i videos. A més hem parlat de qué fer en la setmana d'activitats complementaries i que hem traslladat el tema 3 que era videojocs i la educació al tema 4, es a dir hem canviat el tema 3 per el tema 4.