viernes, 23 de marzo de 2018

diari

Avuí hem continuat amb el traball a playposit, hem fet públic el video i l'hem compartir, a més, hem vist videos dels companys i hem fet les preguntes d'aquestosi per últim hem fet una foto de pantalla a les respostes dels companys i les hem pujat al aula virtual.

miércoles, 21 de marzo de 2018

diari

Avuí hem fet un banner per al blog, ho hem fet en Canva, després hem descarregat a l'ordinador la foto i l'hem modificat en Gimp a on hem reescalat la imatge per a poder ficar-la en el blog sense que esta isquera.

diari

Avuí hem utilitzat el programa playposit, a on hem agafat un video de Youtube i a partir d'aquest video hem fet una xicoteta classe a on els hi ha unes preguntes i els estudiants han de respondre a aquesta.




viernes, 9 de marzo de 2018

diari

Avuí hem aprés a com utilitzar correctament el programa OpenShot, aquest es el programa que anem a utilitzar per a fer el curtmetratge, a més hem treballat amb el xicotet video que vam fer a Powtoon. Hem pujat el video a Youtube, a on tots poden veure-ho, ací esta el video en Youtube

miércoles, 7 de marzo de 2018

diari

Avuí hem utilitzat la sessió de classe per a fer el video del curtmetratge, a més ens hem organitzat per a cóm fer-ho i a on podem fer-ho.

viernes, 2 de marzo de 2018

Diari

Avuí ens hem organitzat per a fer un curtmetratge, hem de fer-ho per grups i no ha de durar més de 6 minuts, però no comencem hui, si no que comencem a fer-ho la següen sessió. A més alguns companys de classe han acabat el collage hui.