miércoles, 28 de febrero de 2018

diari

Avuí hem fet una xicoteta vinyeta a on comentava part de la meua vida a més que m'han ensenyat a treballar amb PowToon ferramenta molt útil si vols fer xicotetes diapositives amb moviment, jo he fet aquesta.

viernes, 23 de febrero de 2018

diari

Avuí hem fet un xicotet kahoot responent a preguntes sobre el mètode pedagògic, flipped classroom, a més hem aprés noves tècniques d'aquest model i amb quines activitats es poden treballar. Després hem parlat sobre les llicencies creative commons i les copyright i les característiques sobre aquestas dos. A més, hem parlat sobre les lleis que parlen sobre la tecnologia i sobre quines es pensen ficar en un futur pròxim, com la llei de protecció de dades.

  Després ens ha mostrat alguns programes que podem utilitzar com a ferramenta per al model pedagògic com "Youtube, Audacity, Ivoox" per eixemple, també alguns programes per a modificar videos o sons per a poder mostrar no més allò que volem que els alumnes veuen com: "play posit, TEDed".

Per últim hem fet una activitat al gimp a on teniem que fer un collage a partir de imatges que busquem per la xarxa retocant-les i fent que tinguen sentint entre aquestes, aquesta serà l'ultima activitat de gimp.

miércoles, 21 de febrero de 2018

diari

Avuí em començat la classe parlant sobre tipues de programes lliures, qué son programes lliures i per qué a vegades son millor opció que programes amb el codi privat. A més hem parlat sobre l'ús que fan el professor i cóm aquestos fomenten el seu ús en l'aula. Ens ha platean una pregunta Hem de treballar de la mateixa forma amb els ordinadors que sense ells?

 Després hem fet dos xicotets treballs al gimp, en el primer treball em modificat una imatge canviant el fons i ficant-li patrons d'imatges i en el segon treball hem fet una imatge a partir de colors i filtres fent una simulació d'un sol.

viernes, 16 de febrero de 2018

diari

16/02/2018

Avuí hem modificat dos imatges al programa Gimp,en la primera activitat hem llevat els colors i hem transformat la imatge en un dibuix, aleshores hem colorejat la imatge donant-li saturació i lluminositat i ha donat un efecte que sembla un dibuix fet a mà.

En la segona activitat hem llevat el cel de la imatge i hem ficat un degradat de blau, aleshores hem ficat altra capa ficant una imatge de nùvols  modificant la imatge i donant-li ombra.

diari


14/02/2018

Avuí hem aprofitat l'hora fent dos imatges al gimp, en una hem modificat la lletra fent una curva i després hem ficat una imatge al fons. En altra imatge hem modificat el color de la lletra i hem fet un degradat del color del fons.

diari

09/02/2018

Avuí hem utilitzat per primera vegada el programa Gimp i hem aprés a com utilitzarlo, com ficar-le un patró i expotar una imatge d'allò que fem en aquest programa. Aquest programa es mes senzill que altres programes que he utilitzat com el photoshop.

Diari

07/02/2018 

Avuí hem fet una nova entrada en la qual hem practicat com ficar i buscar imatges i videos sense copyright i això resulta més dificil d'allò que sembla, però n'hi ha pagines per a buscar imatges que no tinguen copyright i això es de molta ajuda per a fer treballs com aquestos.

viernes, 9 de febrero de 2018

Gimp


Avuí voreu com be treballe amb el programa de edició d'imagtes Gimp, com podeu veure, no soc molt be seleccionant els colors a l'hora de fer dibuixos.



miércoles, 7 de febrero de 2018

Marte tindrà un nou company

El dimarts 6 de febrer de 2018 va despegar de la Terra un coet amb forma de cotxe, estava tripulat pel ninot anomenat Starman. La empresa Tesla està dirigida per Elon Musk, un empresari apasionat per la tecnologia i això ha provocat que molts del seus productes siguen els més avançats de la nostra època. Ahir van mandar a l'espai un coet anomenat "Falcon Heavy" el qual tenia la forma d'un cotxe, va despegar de Cabo Cañaveral a Florida i tot va ser retrasmés per la televisió i per internet, ho van ficar per yotube a on tothom van veure com despegava perfectament i no va tindre ningun porblema.

  El recorregut d'aquest coet era anar al Sol donar-li una volta i ficar-se en l'orbita de marte, però s'ha vist que per l'enlairament que ha tingut el Falcon Heavy també es ficara a l'orbita de Júpiter i per tant l'orbita del coet serà fer Júpiter i Mart cosa que va sorprendre a tots perque no s'esperava això. Aquest llançament ha resultat ser un gran avanç per al tema astronòmic perque gracies al Falcon Heavy podren coneixer molts més coses sobre Júpiter i Mart  

Mart i part de l'orbita que farà el Falcon Heavy
NASA’s Hubble Sees Martian Moon Orbiting the Red Planet [3000 x 2400]

autor de la imatge, lawepw