miércoles, 16 de mayo de 2018

diari

Avuí hem terminat amb la webquest i hem treballat amb el poster al qual hem de ficar-li codigs QR.

miércoles, 9 de mayo de 2018

diari

Avuí hem començat amb la web quest que continuarem el divendres, l'hem fet amb el google sides.

viernes, 4 de mayo de 2018

diari

Avuí hem treballat la realitat virtual i posibles aplicacions en la docencia. Hem vist principalment dos formes de treball-ho, una amb el codig QR, i l'altra es amb el mòbil hem fet una ruta i l'hem pujat a wikiloc a on tothom poden veure la ruta que hem fet.

viernes, 20 de abril de 2018

diari

Avuí hem aprés a cóm fer una webquest, primer ens han fet una xicoteta explicació teòrica de com fer-ho i després hem fet una webquest d'eixemple amb una ferramente de google, que es aquesta.  Llavors, hem de fer una Webquest grupal d'una temàtica que vullguem, la farem en unes quantes sessions.

miércoles, 18 de abril de 2018

diari

Avui hem treballat amb la pàgina web Symbaloo, hem fet una pàgina per als estudiants de la nostra classe ficant-li links a pàgines que siguen útils per a ells. A més hem pujat la imatge a un drive, l'hem descarregada en format PDF i l'hem pujat a l'aula virtual.

viernes, 13 de abril de 2018

diari

Avuí hem treballat amb TinEye Labs una pàgina molt útil si vols fer un collage, es a dir, aquesta pàgina servix per a trobar imatges que tenen relació entre aquestes tant en el color com el objecte que es troba dins d'aquesta. Desprès hem utilitzat Google calendar i hem fet un calendari el qual l'hem afegit al vlog. L'hem ficat dos avisos per al dia 16 i 20 d'Abril.Per últim hem vist unes configuracions que hi ha a Google com "filetype:(format que vull trobar)", "definició:(paraula que vull trobar)", "site:(per a trobar un terme en una pàgina concreta)".

TinEye Labs



SCREENSHOT TinEye Labs: flowers.
 

miércoles, 11 de abril de 2018

diari

Avuí hem fet una enquesta a Google forms, hem ficat quatre posibles respostes i dins d'aquestes hi ha dos respostes correctes, desprès hem fet un altre qüestionari de deu preguntes amb quatre posibles respostes en cada una d'aquestes, també l'hem ficat imatges i videos. A més hem parlat de qué fer en la setmana d'activitats complementaries i que hem traslladat el tema 3 que era videojocs i la educació al tema 4, es a dir hem canviat el tema 3 per el tema 4.

viernes, 23 de marzo de 2018

diari

Avuí hem continuat amb el traball a playposit, hem fet públic el video i l'hem compartir, a més, hem vist videos dels companys i hem fet les preguntes d'aquestosi per últim hem fet una foto de pantalla a les respostes dels companys i les hem pujat al aula virtual.

miércoles, 21 de marzo de 2018

diari

Avuí hem fet un banner per al blog, ho hem fet en Canva, després hem descarregat a l'ordinador la foto i l'hem modificat en Gimp a on hem reescalat la imatge per a poder ficar-la en el blog sense que esta isquera.

diari

Avuí hem utilitzat el programa playposit, a on hem agafat un video de Youtube i a partir d'aquest video hem fet una xicoteta classe a on els hi ha unes preguntes i els estudiants han de respondre a aquesta.




viernes, 9 de marzo de 2018

diari

Avuí hem aprés a com utilitzar correctament el programa OpenShot, aquest es el programa que anem a utilitzar per a fer el curtmetratge, a més hem treballat amb el xicotet video que vam fer a Powtoon. Hem pujat el video a Youtube, a on tots poden veure-ho, ací esta el video en Youtube

miércoles, 7 de marzo de 2018

diari

Avuí hem utilitzat la sessió de classe per a fer el video del curtmetratge, a més ens hem organitzat per a cóm fer-ho i a on podem fer-ho.

viernes, 2 de marzo de 2018

Diari

Avuí ens hem organitzat per a fer un curtmetratge, hem de fer-ho per grups i no ha de durar més de 6 minuts, però no comencem hui, si no que comencem a fer-ho la següen sessió. A més alguns companys de classe han acabat el collage hui.

miércoles, 28 de febrero de 2018

diari

Avuí hem fet una xicoteta vinyeta a on comentava part de la meua vida a més que m'han ensenyat a treballar amb PowToon ferramenta molt útil si vols fer xicotetes diapositives amb moviment, jo he fet aquesta.

viernes, 23 de febrero de 2018

diari

Avuí hem fet un xicotet kahoot responent a preguntes sobre el mètode pedagògic, flipped classroom, a més hem aprés noves tècniques d'aquest model i amb quines activitats es poden treballar. Després hem parlat sobre les llicencies creative commons i les copyright i les característiques sobre aquestas dos. A més, hem parlat sobre les lleis que parlen sobre la tecnologia i sobre quines es pensen ficar en un futur pròxim, com la llei de protecció de dades.

  Després ens ha mostrat alguns programes que podem utilitzar com a ferramenta per al model pedagògic com "Youtube, Audacity, Ivoox" per eixemple, també alguns programes per a modificar videos o sons per a poder mostrar no més allò que volem que els alumnes veuen com: "play posit, TEDed".

Per últim hem fet una activitat al gimp a on teniem que fer un collage a partir de imatges que busquem per la xarxa retocant-les i fent que tinguen sentint entre aquestes, aquesta serà l'ultima activitat de gimp.

miércoles, 21 de febrero de 2018

diari

Avuí em començat la classe parlant sobre tipues de programes lliures, qué son programes lliures i per qué a vegades son millor opció que programes amb el codi privat. A més hem parlat sobre l'ús que fan el professor i cóm aquestos fomenten el seu ús en l'aula. Ens ha platean una pregunta Hem de treballar de la mateixa forma amb els ordinadors que sense ells?

 Després hem fet dos xicotets treballs al gimp, en el primer treball em modificat una imatge canviant el fons i ficant-li patrons d'imatges i en el segon treball hem fet una imatge a partir de colors i filtres fent una simulació d'un sol.

viernes, 16 de febrero de 2018

diari

16/02/2018

Avuí hem modificat dos imatges al programa Gimp,en la primera activitat hem llevat els colors i hem transformat la imatge en un dibuix, aleshores hem colorejat la imatge donant-li saturació i lluminositat i ha donat un efecte que sembla un dibuix fet a mà.

En la segona activitat hem llevat el cel de la imatge i hem ficat un degradat de blau, aleshores hem ficat altra capa ficant una imatge de nùvols  modificant la imatge i donant-li ombra.

diari


14/02/2018

Avuí hem aprofitat l'hora fent dos imatges al gimp, en una hem modificat la lletra fent una curva i després hem ficat una imatge al fons. En altra imatge hem modificat el color de la lletra i hem fet un degradat del color del fons.

diari

09/02/2018

Avuí hem utilitzat per primera vegada el programa Gimp i hem aprés a com utilitzarlo, com ficar-le un patró i expotar una imatge d'allò que fem en aquest programa. Aquest programa es mes senzill que altres programes que he utilitzat com el photoshop.

Diari

07/02/2018 

Avuí hem fet una nova entrada en la qual hem practicat com ficar i buscar imatges i videos sense copyright i això resulta més dificil d'allò que sembla, però n'hi ha pagines per a buscar imatges que no tinguen copyright i això es de molta ajuda per a fer treballs com aquestos.

viernes, 9 de febrero de 2018

Gimp


Avuí voreu com be treballe amb el programa de edició d'imagtes Gimp, com podeu veure, no soc molt be seleccionant els colors a l'hora de fer dibuixos.



miércoles, 7 de febrero de 2018

Marte tindrà un nou company

El dimarts 6 de febrer de 2018 va despegar de la Terra un coet amb forma de cotxe, estava tripulat pel ninot anomenat Starman. La empresa Tesla està dirigida per Elon Musk, un empresari apasionat per la tecnologia i això ha provocat que molts del seus productes siguen els més avançats de la nostra època. Ahir van mandar a l'espai un coet anomenat "Falcon Heavy" el qual tenia la forma d'un cotxe, va despegar de Cabo Cañaveral a Florida i tot va ser retrasmés per la televisió i per internet, ho van ficar per yotube a on tothom van veure com despegava perfectament i no va tindre ningun porblema.

  El recorregut d'aquest coet era anar al Sol donar-li una volta i ficar-se en l'orbita de marte, però s'ha vist que per l'enlairament que ha tingut el Falcon Heavy també es ficara a l'orbita de Júpiter i per tant l'orbita del coet serà fer Júpiter i Mart cosa que va sorprendre a tots perque no s'esperava això. Aquest llançament ha resultat ser un gran avanç per al tema astronòmic perque gracies al Falcon Heavy podren coneixer molts més coses sobre Júpiter i Mart  

Mart i part de l'orbita que farà el Falcon Heavy
NASA’s Hubble Sees Martian Moon Orbiting the Red Planet [3000 x 2400]

autor de la imatge, lawepw